At være skoletræt

november 21, 2017

Nogle elsker at gå i skole. Det at lære er sjovt og spændende, der er gode venner, og der er gode undervisere. Andre derimod synes at alt ved skolen er forfærdeligt, og det er kede af at skulle af sted hver eneste morgen.

For dem bliver skolen en rigtig sur pligt, der skal overstås hver eneste dag, og hvor det ikke lige er en uddannelse efter folkeskolen, der lokker. Skolegang er ikke for alle, selvom det er en pligt.

Der er heldigvis mange muligheder for at inspirere børn og unge, der er trætte af skolen. Den rette motivation og hjælp kan vende alt det triste ved undervisning til noget sjovt og spændene.

På den måde har selv de skoletrætte en mulighed for efter endt folkeskole at havne på rette hylde. Måske er det en læreplads, hvor der selvfølgelig er skolegang, men hvor det meste foregår med arbejde på lærepladsen. Måske er det en produktionsskole, der er det helt rigtige valg.

At få motivation tilbage kan gøre hele forskellen, og kan du eller andre skabe den glæde, så er du sikker på, der kommer noget rigtig godt ud af det i sidste ende. En der er glad for uddannelse.