Ikke-kategoriseret

De mange retninger

maj 10, 2018

I forhold til tidligere tider, så er der næsten ingen grænser for, hvad du kan blive. Det er både spændende med alle de muligheder, men det kan også være skræmmende og forvirrende på samme måde.

Samtidig vil du få rigtig mange gode råd af venner, familie, lærere og studievejledere, men jo yngre du er, desto sværere er det at beslutte sig for noget, der skal vare resten af livet.

I de mange forskellige aviser er der artikler om alle forskellige brancher her i landet, og de fleste giver et indtryk af,at det er hårdt arbejde. Hvilket også passer, så det er ikke den målestok, der skal vælges studie efter.

Nogle vil sige, du skal vælge med hjertet. Det er sjovere at uddanne sig til noget, man synes er spændende, og det gør det bestemt også lettere at læse lektier, følge med i timerne eller tage sin læreplads alvorligt.

Andre vil sige, du skal vælge med fornuften. Stadig noget, du godt kan lide, men hvor der er gode muligheder for at få et arbejde efterfølgende, for det gælder om at finde en branche, der altid mangler arbejdskraft.

Men valget er dit. Glem aldrig det.